Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUĆENO ŽDRIJEBOM

Real će u šesnaestini finala Kupa igrati na afričkom kontinentu

Alaves Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
19.10.2018.
u 18:21

Tamošnji klub će prvo 31. listopada ugostiti Luku Modrića i ostale zvijezde Reala, dok je uzvrat 5. prosinca na Bernabeuu.

Nogometaši Barcelone igrat će u šesnaestini finala španjolskog Kupa Kralja protiv trećeligaša Cultural Leonese, dok će europski prvak Real Madrid gostovati čak u Africi, kod trećeligaša UD Mellile, odlučio je ždrijeb. 

Mellila je španjolska enklava u Maroku, a tamošnji klub će prvo 31. listopada ugostiti Luku Modrića i ostale zvijezde Reala, dok je uzvrat 5. prosinca na Bernabeuu. Mellila je trenutno vodeća momčad Treće lige, a u tom natjecanju je i Cultural Leonesa, s kojim se sastaje Barcelona našeg Ivan Rakitića

Četvrtoligaš Sant Andreu igrat će s Atletico Madridom, a najviše pozornosti i neizvjesnosti bit će u međusobnim ogledima prvoligaša. Athletic Bilbao igra s Huescom, Deportivo Alaves s Gironom, Leganés-Rayo Vallecano je madridski derbi, a Celta Vigo-Real Sociedad najjači par šesnaestine finala.

Šesnaestina finala Kupa Kralja:
Cultural Leonesa (III) - FC Barcelona
CD Ebro (III) - Valencia
Sant Andreu (IV) - Atlético Madrid
UD Melilla (III) - Real Madrid
CF Villanovense (III) - Sévilla FC
Racing Santander (III) - Betis Sevilla
Almeria (II) - Villarreal
Mallorca (II) - Valladolid
Cadiz (II) - Espanyol Barcelona
Sporting Gijon (II) - Eibar
Lugo (II) - Levante
Cordoba (II) - Getafe
Athletic Bilbao - Huesca
Deportivo Alaves - Girona
Leganés - Rayo Vallecano
Celta Vigo - Real Sociedad

>> Pogledajte i potez kojim Modrić izluđuje protivničke igrače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije