Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARJEN ROBBEN:

Real će osvojiti Ligu prvaka, drugo polufinale nema nikakve veze s nogometom

Arjen Robben
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.04.2014.
u 15:23

Nogometaši Reala večeras će saznati protivnika u finalu Lige prvaka, koje će igrati na lisabonskom Luzu 24. svibnja

Nogometaši Reala večeras će saznati protivnika u finalu Lige prvaka, koje će igrati na lisabonskom Luzu 24. svibnja. Cristiano Ronaldo u utorak, u pobjedi protiv Bayerna s rezultatom 4:0, zabio je dva gola. O eventualnom protivniku u finalu, kojeg će saznati danas nakon utakmice Chelseaja i Atletica, nije govorio.

– Zaslužili smo finale. Uživat ćemo u finalu i, naravno, pokušati uzeti naslov. Moramo pokazati da smo favoriti na terenu. U finalima su uvijek šanse izjednačene, ali mi ćemo sve učiniti da pokažemo da smo najbolji u Europi – rekao je Ronaldo, novi rekorder Lige prvaka sa 16 golova u jednoj sezoni.  

I dok će Ronalda itekako zanimati današnja utakmica na Stamford Bridgeu, veznjak Bayerna Arjen Robben pokazao je kako nema veliko mišljenje o druga dva polufinalista.

– Ne zanima me tko će proći dalje. Gledao sam prvu utakmicu i bila je totalno negledljiva, to nije imalo nikakve veze s nogometom. Respektiram Josea Mourinha i Diega Simeonea i svatko ima svoj način igranja, ali vjerujem da će Real osvojiti Ligu prvaka – rekao je Robben.

>> 'Ja destruktivan? Pa cilj je pobjeda, zar ne?'
>> Lekcija Bayernu: 'Real je ponizio Guardiolu'

Komentara 5

DH
dalibor.hren
09:34 01.05.2014.

Robben i društvo na čelu s Guardiolom imaju pravo šutjeti jer su poniženi pred svojim navijačima.

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
15:56 30.04.2014.

Ti nemaš veze s nogometom!

Avatar Pravednik
Pravednik
16:05 30.04.2014.

Ako se mene pita ja navijam za Atletiko jer onog samodopadnog Ronalda ne mogu smisliti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije