Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNA ODLUKA

Real 'baca' novac na novog vratara, za 25,5 milijuna eura stiže Lloris

'Spain\'s Pedro Rodriguez Ledesma (R) scores against France\'s Hugo Lloris (L) during their 2014 World Cup qualifying soccer match at the Stade de France stadium in Saint-Denis, near Paris,  March 26,
'PHILIPPE WOJAZER'
01.11.2014.
u 09:30

Ukoliko je ova vijest istinita, vratar Kostarike Keylor Navas morao bi početi pakirati kofere jer očito na njega ne računaju.

Real Madrid posljednjim glasinama potvrđuje da nekad uistinu nije najbolji s politikom dovođenja igrača u klub jer navodno žele kupiti vratara Huga Llorisa od Tottenhama za 25,5 milijuna eura!

Da, riječ je o vrataru! Iako Real ima na golu još uvijek Ikera Casillasa, a na klupi ponajboljeg vratara Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, ali i u španjolskoj ligi prošle sezone - Keylora Navasa!

Ukoliko je ova vijest istinita, vratar Kostarike morao bi početi pakirati kofere jer očito na njega ne računaju. I ne bi se trebao osvrtati dok se pakira jer dovođenje Llorisa značilo bi da su ga prevarili i uz to mu "oteli" jednu sezonu igranja.

No možda uistinu u "kraljevskom klubu" nisu toliko odsječeni od stvarnosti pa neće trošiti toliki novac na novog vratara već će Francuz ipak otići u PSG, koji pokazuje otvoreni interes za njega.

>> Želim učiti od Ikera Casillasa i biti svakog dana sve bolji i bolji

Komentara 1

DU
Deleted user
16:38 01.11.2014.

Dinamo jahača jsaaaaaaaa akme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije