Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak poraz

Reakcije navijača: 'Pogledat ću horor film za opuštanje, Čaćić nas je pretvorio u kantu za napucavanje'

Navijači na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Milana
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/39
25.10.2022.
u 23:04

'Imamo Čačića koji nikad nije imao herca. Ovakvom defanzivno-destruktivnom igrom ne može se dobiti nitko, a pogotovo ne Milan'

Dinamo i Milan odigrali su utakmicu 5. kola grupne faze Lige prvaka na rasprodanom Maksimiru. Unatoč sjajnoj atmosferi i obećavajućem otvaranju utakmice, talijanski prvak ipak je pokazao klasu i nanio težak poraz Dinamu. Završilo je 4:0, pogotcima Gabbije (39'), Leaoa (50'), Girouda (59' P), Ljubičića (69' AG).

Velika su očekivanja bila od navijača, napunili su Maksimir kao i u svakoj domaćoj utakmici što se tiče Lige prvaka, ali večeras nije išlo. 

Komentari su preplavili facebook stranicu Dinama poslije teškog poraza. 

- Sad ću pogledati neki horror film, da se malo opustim...

- Žao mi je onih Momaka sto su se derali za vas čitavu utaknicu.. Respekt za BBB al samo za Njih !! 

- Hvala Čačiću. Jest da je gospodin čovjek,ali kao trener....zahvalit se i legendi kluba Ademiju,napravit mu spomenik ako treba,ali to više nije to. Zahvalit se i Moharramiju,Ivanušecu,Petkoviću,Oršiću...sad kad su ispali iz Europe,a osvojili HNL imaju vremena za reorganizaciju i uigravanje za iduću sezonu

- Mi smo svoju sansu (tj.prvenstveno gosp Čačić) propustili protiv Salzburga. Ocekivati da se "vadimo" protiv Milana i Chelsea....nerealno. Bar sad nek pokaže "muda" pa baci u napad sve (Drmić,Baturina,Špikić)

- Oršić i Petković nevidljivi..Sad čekaj kraj utakmice pa mjenjaj igrače,to ti ide najbolje

- Nema pljuvanja, Liga prvaka je svemirski brod za nas! Idemo dalje, volim te Dinamo

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar vila velebita
vila velebita
06:57 26.10.2022.

Iskreno, pitanje je bilo trenutka... i ...eto naišao je Milan... Čitao sam razne pokušaje opravdanja, ali činjenica je jedna! Hrvatska nogometna liga je preslaba i u rangu treće talijanske. Sva kvaliteta hrvatskog nogometa sažeta je u jednom klubu koji imaa novaca kupiti najbolje talente... Čim neki od njih malo iskoči, bude prodan i teško je tako imati i kvalitetan tim i jake utakmice... Protiv koga će imati u HNL-u jake utakmice??? Milanu je svaka druga ili treća utakmica u ligaškom natjecanju na europskoj razini...

MI
Miko33
07:35 26.10.2022.

Evo prije mjesec dana Čačić je bio Bog, a sada pojma nema. Ovi navijači su stvarno smiješni.

Avatar doog_kool
doog_kool
07:43 26.10.2022.

Citirati ću Ćiru Blaževića,kojeg su pitali prije derbija jeli Čačić u prednosti nad Karoglanom zbog iskustva: kaže Ćiro kratko i jasno: "Nije u prednosti ni jedan ni drugi jer niti jedan ni drugi ne barataju znanjem kojim bi mogli nametnuti strategiju da preokrenu rezultat"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije