Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CAR ZA GOAL:

Razočarani smo kao i Dinamo, ali vjerujemo u pobjedu na Maksimiru

Duje Ćaleta-Car
Marijan Susenj/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
19.10.2014.
u 10:15

- Za mene je velika nagrada što sam igrama u Lieferingu brzo došao do Salzburga, a prvi nastup će doći prije ili kasnije - kaže Duje Ćaleta-Car.

Duje Ćaleta-Car u ljeto je 2013.godine napustio Šibenik i potpisao za austrijski Pasching koji se natječe u trećem rangu austrijskog nogometa. Nakon odrađene sezone u Paschingu, koji je sezonu prije osvojio i austrijski Kup (u finalu svladao Salzburg!), mladi Šibenčanin otišao je korak dalje. Prešao je u Liefering, filijalu Salzburga koji igra drugu austrijsku ligu. Iako je sezona tek počela, Salzburg ga je već povukao u svoje redove i Ćaleta-Car sada čeka debi u prvoligaškom društvu.

"Bio sam dva puta na klupi za pričuve, ali još čekam prvi službeni nastup za Red Bull. Za mene je velika nagrada što sam igrama u Lieferingu brzo došao do Salzburga, a prvi nastup će doći prije ili kasnije“.

Zato za reprezentaciju do 19 godina nema dvojbe. Ćaleta je Car obrane!

"Imamo dosta mladih i talentiranih igrača, dosta igrača igra vani i posjedujemo kvalitetu. Sigurno bismo bili još jači da imamo Halilovića, Ćorića i ostale, no i ovako imamo što za reći“.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Bude li tražio, savjetovat ću Zokija kako da pobijedi RB Salzburg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije