Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

Razišli se Zagreb i Goluža: Slavni trener okončao treći mandat na klupi hrvatskog prvaka

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice EHF Lige prvaka, RK Zagreb - THW Kiel
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
16.09.2023.
u 21:01

"Sve što je činio, činio je u dobroj vjeri i mi smo mu zahvalni što nas je vodio kroz proteklih 10 mjeseci", poručili su iz rukometnog kluba Zagreb. Slavko Goluža je funkciju glavnog trenera obnašao od studenog prošle godine

Slavko Goluža od subote više nije glavni trener prve ekipe rukometnog kluba Zagreb, javljaju iz aktualnog prvaka Hrvatske. Dodaju kako je suradnja između njih i trenera Goluže sporazumno prekinuta.

Goluži je ovo bio treći mandatna na klupi kluba, a na toj je poziciji bio od polovice studenoga prošle godine. Ekipu će dalje voditi dosadašnji pomoćnik Slavka Goluže, Andrija Nikolić. Uz to će se stručnom stožeru priključiti i generalni menadžer kluba Božidar Jović.

VEZANI ČLANCI:

"Treneru Goluži želimo se zahvaliti na svemu što je napravio za naš i njegov klub. Sve što je činio, činio je u dobroj vjeri i mi smo mu zahvalni što nas je vodio kroz proteklih 10 mjeseci. U njegovom daljnjem radu želimo mu svu sreću i puno uspjeha kako na poslovnom tako i na privatnom planu", poručili su iz uprave kluba.

VIDEO Čudne metode - Štimac uz pomoć astrologa bira prvih 11 Indije: Odlučio sam probati

Komentara 1

KR
Krolo
22:02 16.09.2023.

Ako uz Golužu nije bilo dobro, sa Božom Jovićem idu ravno do dna. Ekspresno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije