Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neven Spahija
Povratak na članak

Razišao sam se sa Stojkom i Rađom, ali za to nisam ja kriv

Godinama ne radim u hrvatskoj košarci i mogu reći da mi nedostajete, priznao je Spahija

Komentari 6

Avatar Diavolo
Diavolo
19:47 24.09.2018.

Samo ako budemo imali glave skupa onda mozemo ocekivat bolje dane u kosarci ,ovako Ce izgubiti svi jer nisu sposobni i nemaju Know How sistem

VL
PS
popevke sAm slagal
13:54 24.09.2018.

Kad vidim Stojka i Rađu, love imaju, znanja nemaju, slobodnog vremena na pretek, a oni ne znaju kud bi sa sobom od dosade. Nije u šoldima sve.

VL
SO
sohnahoakasaa
14:55 24.09.2018.

Neven nije se teško s njima dvojicom 'rastati'. Svaki iskreni i radišni sportski (košarkaški) radnik i onaj koji zna ima problema s takvima. Svaki je bio košarkaš kakav je bio, to je prošlost a ljudi su ostalai isti. Za mene uvijek isti samo koja kila više, cm manje ali mozak i karakter njanjanja....

VL
DU
Deleted user
14:53 24.09.2018.

ne znam spahiju ali dino i stojko su primitivci i bezveznjaci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.