Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bebek danas sudi Dinamu
Povratak na članak

Razapeli ga zbog Hajduka, pa misteriozno nestao, sad opet sudi najboljima

Bebek je naš najbolji sudac u posljednjih 15-ak godina, bilo je nelogično da proljetos sudi samo nebitne utakmice

Komentari 2

ST
stefj
14:33 01.05.2022.

Čovjek upozorio na situaciju u sudačkoj i HNS-u, gdje se Hajduku na utakmicama davalo po 2 penala. U ovoj sezoni Hajduk je bio klub s najviše penala po utakmici na svijetu... A s druge strane, kada je određeni gospon iz Splita u VAR sobi, onda se DInamu poništavaju golovi i ne sviraju penali (pogledajte utakmicu protiv Gorice nedavno, ista stvar koja se proteže kroz cijelu sezonu)... Ajd, napravili su prvenstvo zanimljivijim, no radi toga su stradali i Osijek i Rijeka. Sve za Hajduk...

VL
ZG
Zeljko Grabar
15:02 01.05.2022.

vodstvo HNS-a i Nas Hajduk konacno uvidjeli da Hajduk nece biti prvak pa sad konacno mogu suditi i posteni suci koji nazalost po koji put i izgovore sto vide i misle. Sad najedanput bi Bebek i ostali koji nesmiju suditi Hajduku ili koji se poslije batina od splitskih humanitaraca nisu preobratili mogli odsudit zadnja tri kola jer sad je samo u pitanju hoce li Hajduk biti 2.,3. ili cetvrti, jer finale kupa nemogu suditi suci koji nece odsvirati njamanje 2 jedanaesterca za Hajduk; jedan da Hajduk ipak nesto osvoji ako im to Rijeka dozvoli, a drugi razlog je da Livaja ipak osvoji krunu najboljeg strijelca penala jer bez njih bi bio na 6. mjestu ljestvice strijelaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.