Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boston

Ray Allen najbolji po ubačenim tricama u NBA ligi

ray allen
Reuters
11.02.2011.
u 10:13

Košarkaš Bostona Ray Allen postao je novi rekorder po ubačenim tricama u NBA ligi. Celtiicsi su izgubili kod kuće od LA Lakersa (86:92), a Allen je ubacio tri trice (od osam pokušaja)

Ray Allen je u karijeri ubacio 2562 trice, dvije više od legende Indiane Reggieja Millera, Allena je kao peti izbor 1996. godine na NBA draftu izabrala Minnesota, ali je otišao Milwaukee gdje je igrao prvih sedam sezona.  Nakon toga je pet sezona bio u Seattleu, a od 2007. postao je igrač Bostona s kojim je proslavio jedan NBA naslov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije