Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO
Povratak na članak

Rat za prevlast: Krešimir Antolić je uskoro bivši. Treća opcija sve bliže ulasku u Dinamo

Nakon Antolića kriteriji tko sve može voditi Dinamo doista su se srozali. Jer, ako takvim nogometnim velikanom trenutačno može vladati čovjek koji je godinama činio sve kako bi što manje navijača dolazilo na stadion i koji je u Dinamo uveo strahovladu u kojoj zaposlenici zbog njega odlaze i psihijatru, a on trenere naziva pijancima, lopovima i PTSP-ovcima, nakon njega svaki idući čini se kao bolja opcija za čelništvo Dinama.

Komentari 7

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
08:38 06.02.2023.

Usporedba Mamića i Antoliča je u tome što je Mamić osim za sebe napravio i nešto za klub... za razliku od uhljeba i policajčine koji uvijek i svugdje samo parazitira a ništa ne stvara. Osim toga, i bez Dinama Mamić nešto ima i stvorio je i zna zaraditi, a ovaj gnjus kad dobije cipelu klošarit će okolo i skupa sa mumijom Barišićem nositi titulu devastatora Dinama.

VL
DU
Deleted user
13:37 06.02.2023.

ta 'treća opcija' koju gurate je Luka Korleone, hajdukovac i član udruge Naš Hajduk. To se čuje iza zidina gradske vječnice.

VL
Avatar Dragec.V
Dragec.V
10:55 06.02.2023.

Treba angažirati stručne i sposobne kao gosp.Zajeca,Vlaka,i ostale legende da se uključe,preuzmu odgovornost i naprave reda u klubu,jer oni to mogu i znaju,sigurno će dobiti podršku od svih koji vole Dinamo i Hrvatsku.

VL
ST
sttipe
19:49 07.02.2023.

Jel to gradonačelnik angažirao Blackwater? Kako to misli provest, a da ne završi loše?? Ne uzima se takvoj ekipi zlatna koka samo tako...

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
16:34 06.02.2023.

Nakon pravog hrvata Antolića kriteriji tko sve može voditi Dinamo doista su se srozali i sada bi mogli preuzeti vajeti hrvatski nevini vitezovi Balkanović, HOSović, Koljević ili Lopović.

VL
CR
Croissant
22:20 05.02.2023.

Zamislite da u Bayernu, Realu ili Benfici članovi nemaju pravo glasa temeljen "verificirane dopune statutu kluba" "neusklađenog sa zakonom"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.