Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISPALO SAVRŠENO'

Rastanak u stilu: Platio rundu piva za 80.000 ljudi!

FILE PHOTO: Champions League - Quarter Final - First Leg - Atletico Madrid v Borussia Dortmund
SUSANA VERA/REUTERS
19.05.2024.
u 12:41

Nakon utakmice klub je na Instagramu objavio fotografiju Reusove poruke navijačima koja je glasila: "Hvala vam na svemu, oproštajno pivo na moj račun." Nije objavljeno koliki je račun za tu čast.

Marco Reus, omiljeni nogometaš Borussije Dortmund, u subotu  je pivom častio sve gledatelje svoje oproštajne utakmice u Bundesligi.

"Sve sam unaprijed isplanirao i sve je ispalo savršeno, neizmjerno sam zahvalan za svu ljubav koju su mi navijači ukazali", rekao je Reus nakon što je zabavio i počastio više od 80.000 ljudi na Borussijinom stadionu.

Da sve bude kao u priči, na terenu se pobrinuo i sam Reus, koji je u 4-0 pobjedi Dortmunda nad Darmstadtom zabio gol i imao jednu asistenciju. Nakon utakmice klub je na Instagramu objavio fotografiju Reusove poruke navijačima koja je glasila: "Hvala vam na svemu, oproštajno pivo na moj račun." Nije objavljeno koliki je račun za tu čast.

Reus (34) ovo ljeto napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina provedenih u klubu, ali neće odmah objesiti kopačke o klin jer će karijeru nastaviti u klubu čije ime još nije objavljeno. Za Borussiju je odigrao 428 utakmica i postigao 170 golova.

 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sitneduše
sitneduše
17:13 19.05.2024.

Za nekoga sa stilom nije bitno koliko je to koštalo!!

US
Uvijek SPREMAN
19:06 19.05.2024.

kad je mogao platiti kaznu 500 tisuća eura zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita ovo je sitnica za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije