Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazumni prekid

Rastali se Cibona i Uljarević, karijeru nastavlja u KK Škrljevo

Karlo Uljarević
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.01.2019.
u 15:45

Uljarević je lani uz nekoliko zapaženih nastupa izborio čak i poziv u reprezentaciju

Košarkaški klub Cibona objavio je u subotu kako je sporazumno raskinuo suradnju sa 20-godišnjim braničem Karlom Uljarevićem.

Uljarević je ove sezone uvelike nazadovao u odnosu na prošlu. Lani je u regionalnoj ABA ligi postizao 7.4 poena uz 2.0 asistencija i 0.9 skokova za 16.9 minuta provedenih u igri, a s nekoliko je zapaženih nastupa izborio čak i poziv u reprezentaciju na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ove je sezone kod novog trenera Ivan Velića izgubio status i pao na prosječan učinak od 4.0 poena, 2.3 asista i 0.7 skokova za 14.1 minuta na parketu.

Iz Cibone su objavili kako će Uljarević karijeru nastaviti u hrvatskom prvoligašu KK Škrljevo.

Komentara 1

Avatar links
links
10:26 06.01.2019.

briljantan niz kupovina i odlazaka se nastavlja... ovaj momak ima 19 godina, prošlu godinu je pokazao da može nešto biti od njega i ovi export import genijalci ga se riješavaju.... ma bravo, konačno jedan mladi igrač iz pomladka i ...prodaja. Ako mu ne možete ili vjerojatnije, neznate i niste u stanju pomoći i napraviti od njega igrača možda je pametnije da vi odete!!!! Sramota je šta ste napravili od tog kluba, igraju vam veterani i stranci, samo da trgujete...sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije