Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA ATMOSFERA
Povratak na članak

Raspucanim napadačima i Šimuniću ovacije na Poljudu

Čak je i Mario Mandžukić nakon pogotka dobio aplauz s tribina.

Komentari 4

DU
Deleted user
22:10 02.06.2011.

A što ga ovaj Ozren Maršić tjera Joea u Hajduk,to još nisam vidio,sad su angažirali i alpskog Dalmatinca Sanadera da financira Joeov dolazak u Hajduk .-))))))))

VL
LI
list68
09:14 03.06.2011.

Možete svoje frustracije, lijećiti nazivajući Dalmatince \"tovarima\", ali nede se igračima više u dynamo ni za dobru lovu, ni za unosnu prodaju na kraju, jer dynamo odavno više niti nije klub, \"nemaju časti, ponosa, povijesti, a ni navijača\". Osvojenu titulu \"slavilo\" 500, ljudi, i to većinom \"upitnih moralnih osobina\".

VL
LA
lacković
09:55 03.06.2011.

03.06.2011. u 09:14h list68 je napisao/la: Možete svoje frustracije, lijećiti nazivajući Dalmatince \"tovarima\", ali nede se igračima više u dynamo ni za dobru lovu, ni za unosnu prodaju na kraju, jer dynamo odavno više niti nije klub, \"nemaju časti, ponosa, povijesti, a ni navijača\". Osvojenu titulu \"slavilo\" 500, ljudi, i to većinom \"upitnih moralnih osobina\". ----------------------------------------------------------------- a da ti ne liječiš svoje frustracije nazivajući dinamo \"dynamo\"? da mi dinamovci spomenemo koji hajduk iz srbije, ima ih nekoliko? ili hajduk narodnooslobodilačke vojske jugoslavije (NOVJ)?

VL
MR
mravac
20:55 03.06.2011.

Gruzija vodi jedan nula..!!! Markovića i Bilića na *****,ovo je sramota.!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.