Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA ATMOSFERA

Raspucanim napadačima i Šimuniću ovacije na Poljudu

Reprezentacija trening (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
02.06.2011.
u 21:29

Čak je i Mario Mandžukić nakon pogotka dobio aplauz s tribina.

Kada se prolomio veliki pljesak za istočne tribina na kojoj se okupilo nekih petstotinjak gledatelja hrvatski reprezentativci su na trenutak zastali i onda, dok su nizali krugove, uzvratili publici. Na trenutak se osjetio onaj bliski fluid, obećavajući...

Tko zna otkada nije bilo pljeska na treningu, vjerojatno od vremena Ćire Blaževića. U 30. minuti treninga Modrić je volejem zaparao u lijeve rašlje, opet pljesak na otvorenoj sceni. Posljednji trening uoči Gruzije došao je pogledati legendarni kapetan Niko Kovač. S tim da je malo špijunirao što rade Gruzijci. Ivan Rakitić stigao je na štakam... Podrška s tribina, podrška na terenu. Još kad je stigla vijest da je Drago Gabrić prebačen s Jedinice intezivne njege na odjel kirurgije... Travnjak čudesan, poput stola za biljar.

Hajdukov šef terena Tomo Lauš zaslužio je medalju od HNS-a za odrađeni posao. Sukladno tradiciji Bilić je trening završio utakmicom Stari – Mladi. Igrali su Runje, Srna, Schildenfeld, Šimunić, Pranjić, Modrić, Dujmović, Eduardo, Klasnić i Jelavić, a za Mlade su nastupili Pletikosa, Vrsaljko, Ćorluka, Bartulović, Lovren, Pamić, Perišić, Tomečak, Badelj, Kalinić i Mandžukić. Zamislite kakva je Hrvatska, i koja je to perspektiva kad Modrić sa 25 godina igra za stare.

"Starci" su slavili, Dujmović je zabio za 1:0, Jelavić za 2:0. Smanjio je Mandžukić, dobio aplauz tribina. Pranjić je izdržao trening bez teškoća što znači da će biti u početnoj postavi za utakmicu s Gruzijom. Posebni pljeska dobio je Joe Šimunić, splitska publika ga želi u Hajdukovom dresu, Poljudom se orilo "javi se". Joe se javio, mahnuo publici, jedna lijepa ljubav s navijačima je započela...

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:10 02.06.2011.

A što ga ovaj Ozren Maršić tjera Joea u Hajduk,to još nisam vidio,sad su angažirali i alpskog Dalmatinca Sanadera da financira Joeov dolazak u Hajduk .-))))))))

LI
list68
09:14 03.06.2011.

Možete svoje frustracije, lijećiti nazivajući Dalmatince \"tovarima\", ali nede se igračima više u dynamo ni za dobru lovu, ni za unosnu prodaju na kraju, jer dynamo odavno više niti nije klub, \"nemaju časti, ponosa, povijesti, a ni navijača\". Osvojenu titulu \"slavilo\" 500, ljudi, i to većinom \"upitnih moralnih osobina\".

LA
lacković
09:55 03.06.2011.

03.06.2011. u 09:14h list68 je napisao/la: Možete svoje frustracije, lijećiti nazivajući Dalmatince \"tovarima\", ali nede se igračima više u dynamo ni za dobru lovu, ni za unosnu prodaju na kraju, jer dynamo odavno više niti nije klub, \"nemaju časti, ponosa, povijesti, a ni navijača\". Osvojenu titulu \"slavilo\" 500, ljudi, i to većinom \"upitnih moralnih osobina\". ----------------------------------------------------------------- a da ti ne liječiš svoje frustracije nazivajući dinamo \"dynamo\"? da mi dinamovci spomenemo koji hajduk iz srbije, ima ih nekoliko? ili hajduk narodnooslobodilačke vojske jugoslavije (NOVJ)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije