Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE EP

Raspad sistema u Srbiji! Ukrajinci ih počastili 'petardom' u mreži

Ukrajina- Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
07.06.2019.
u 22:35

Strijelci za Ukrajinu bili su Tcigankov (26., 28.) i Konopljanka (46., 75.) svaki s po dva pogotka i Yaremčuk koji je pogodak postigao u 59. minuti

Reprezentacija Srbije upisala je jedan od najtežih poraza u svojoj povijesti. U sklopu trećeg kola skupine B kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine Srbi su gostovali kod Ukrajine u Lavovu, a tamo su doživjeli pravi 'potop'. Ukrajina je slavila s 5:0

Igrači Andrija Ševčenka odigrali su sjajnu utakmicu i tako ostavili izabranike Mladena Krstajića bez prilike za pozitivnim rezultatom.

Strijelci za Ukrajinu bili su Cigankov (26., 28.) i Konopljanka (46., 75.) svaki s po dva pogotka i Jaremčuk koji je pogodak postigao u 59. minuti. 

Ukrajina je ovom pobjedom skočila na prvo mjesto sa sedam bodova iz tri susreta, a Srbija je posljednja u skupini sa samo jednim bodom iz dvije utakmice i gol razlikom 1:6

Crna Gora je na svom terenu odigrala 1:1 protiv Kosova, a susretu je prethodio skandal. Mirko Ivanić i Filip Stojković, reprezentativci Crne Gore i igrači Crvene zvezde odbili su igrati protiv Kosova, a u tome ih je podržao i izbornik Ljubiša Tumbaković nakon čega im se predsjednik crnogorskog nogometnog saveza Dejan Savićević zahvalio na suradnji. 

U istoj skupini Češka je slavila protiv Bugarske s 2:1,a u skupini B, gdje se nalaze Srbija i Ukrajina, Litva i Luksemburg su remizirali (1:1). U skupini D Gruzija je slavila protiv Gibraltara s 3:0, a Danci su na svom terenu osvojili tek bod protiv Irske (1:1). Španjolska je u skupini F očekivano slavila na gostovanju kod Farskih Otoka (4:1), a Švedska je doma bila bolja od Malte. Norveška i Rumunjska odigrali su 2:2. U skupini G Austrija je pobijedila Sloveniju 1:0, a Izrael Letoniju u gostima 3:0. Poljska je u gostima slavila protiv Sjeverne Makedonije s minimalnih 1:0. 

>>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao nakon prijateljske utakmice vatrenih u Omišu


           
Ključne riječi

Komentara 55

Avatar Matija22
Matija22
22:44 07.06.2019.

haha srbijanci i nogomet kao i njihovo ratovanje za krepat od smijeha

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
23:00 07.06.2019.

Ovo je bila peta utakmica između Ukr i Srb i peta pobjeda braće Ukrajinaca uz gol razliku 11 : 0 hehehe.

PR
protin
22:48 07.06.2019.

Jad i neverica na iblerovom, stazić nije ni izjavu htio dati novinarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije