Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI U SPLITU

Raskopali Poljud: Započela promjena glavnog travnjaka

Poljud
Foto: hajduk.hr
1/5
21.08.2018.
u 15:39

Započeli su radovi na izmjeni starog i postaljanju novog travnjaka na glavnom terenu.

Nakon što je po završetku Ultre travnjak ostao u devastiranom stanju, na Poljudu se napokon kreće u obnovu. Započeli su radovi na izmjeni starog i postaljanju novog travnjaka na glavnom terenu.

- Radovi bi trebali trajati otprilike dva tjedna, što znači da će travnjak biti spreman i funkcionalan do prve sljedeće utakmice na domaćem terenu u kojoj će Hajduk 15. rujna dočekati momčad Rudeša, kažu iz Hajduka

Poljud
1/11
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Django
Django
17:16 21.08.2018.

Ima jedna stara purgerska mudrost koja veli - ak kupleraj ne dela kak se šika onda se ne menjaju tapete nek se moraju promeniti dame.

DU
Deleted user
16:09 21.08.2018.

Ostavite svastiku.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:09 21.08.2018.

Sad će igrat ko navijeni travnjak je bio kriv za sve !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije