Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrija

Rapidu 50.000 eura kazne i dvije utakmice bez gledatelja

rapid huligani
Pixsell
02.06.2011.
u 14:36

Austrijski prvoligaš Rapid iz Beča kažnjen je sa 50.000 eura i dvije utakmice bez gledatelja nakon što su njegovi navijači 22. svibnja upadom na teren u 26. minuti prekinuli susret s gradskim suparnikom Austrijom

Upad Rapidovih navijača na teren zaprepastio je austrijsku javnost i izazvao reakciju političkog vrha koji je zatražio drastične mjere protiv nasilnih navijača. Uprava Rapida iznenađena je oštrinom kazne i najavila je žalbu. Dosad najveća kazna izrečena je 2005. kada je bečka Austrija, zbog prekida utakmice protiv GAK-a, kažnjena sa 50.000 eura i jednom utakmicom bez gledatelja.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:43 02.06.2011.

Da su tako nase klubove kaznjavali zbog nasih huligana,igrali bi vjecno pred praznim tribinama... Kod nas je na svakoj utakmici bilo *..nje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije