Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide u Brazil

Raonić odustao od nastupa u Riju zbog straha od zika virusa

Milos Raonic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.07.2016.
u 20:48

Ovo je osobna odluka i ne bih želio da utječe na bilo kojeg drugog sportaša koji planira nastupiti na Igrama", objavio je Raonić.

Trenutačno sedmi tenisač svijeta i finalist nedavnog Wimbledona, Kanađanin Miloš Raonić odustao je od nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru (5-21. kolovoza), a kao razlog je naveo strah od virusa zika.

"Nakon mnogo razgovora s obitelji i trenerima, odlučio sam zbog niza zdravstvenih razloga, uključujući i zika virus, odustati od nastupa u Riju. Ovo je osobna odluka i ne bih želio da utječe na bilo kojeg drugog sportaša koji planira nastupiti na Igrama", objavio je Raonić.

>>Karlović preskočio Chiudinellija za polufinale Newporta

>>Murray odustao zbog podloge, možda dođe navijati na Tašu

Komentara 1

NE
neznanac
07:11 16.07.2016.

Ima decko pravo...jos je mlad i ima vremena za sve.A ova olimpijada je nesto najgore sto nema puno veze sa sportom.Regira korupcija,doping, i sto sta drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije