Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strpljivi Bečani

Rangers Rapidu platio dug za kupnju Jelavića

\'Rangers\' Nikica Jelavic celebrates scoring his second goal against Hibernian during their Scottish Premier League soccer match in Edinburgh, Scotland December 10, 2011. REUTERS/David Moir (BRITAIN
Reuters
22.02.2013.
u 08:30

Rangers je dugovao Bečanima 1,18 milijuna eura, ali iz austrijskog su kluba pristali na manji iznos

Posrnuli škotski velikan Glasgow Rangers napokon je isplatio bečkom Rapidu novac koji mu je dugovao za kupnju hrvatskog nogometaša Nikice Jelavića u ljeto 2010. godine.

Rangers je dugovao Bečanima 1,18 milijuna eura, ali iz austrijskog su kluba pristali na manji iznos, točnije na 820.000 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije