Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Rang-lista Europske Fibe: Hrvatska najbolje radi s mladima

\'28.09.2010., Zagreb -  Press konferencija KK Zagreb CO i predstavljanje sponzora Hyundai auto Zagreb. Tom prilikom su kosarkasi pozirali pored automobila , najmladji clan momcadi Dario Saric jedini
Zeljko Lukunic/PIXSELL
29.09.2010.
u 10:21

S puno ponosa u glasu dojavio nam je Željko Drakšić, glavni tajnik HKS-a, da je Hrvatska prva na ljestvici Europske Fibe za mlađe uzraste košarkaša.

Zahvaljujući europskom zlatu kadeta predvođenih Darijem Šarićem (na slici s hostesom Hyundaija), četvrtom mjestu mladih reprezentativaca (do 20) na EP-u u Zadru i petome mjestu juniora u Europi (do 18, također igrao Dario Šarić), Hrvatska je prva sa 101 bodom, ispred Litve koja ima 99 bodova.

Treće mjesto dijele Rusija i Francuska sa po 97 bodova, a Srbija je peta s 95 bodova. Šesta je košarkaška velesila Španjolska, koja je lani bila prva. Hrvatska je na toj listi 2009. bila sedma, godinu prije šesta, a 2007. osma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije