Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI UGOVORA NEPOZNATI

Ramsey produljio vjernost Arsenalu

Aaron Ramsey
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
01.06.2010.
u 19:19

Velški reprezentativac Aaron Ramsey koji je u veljači preživio stravičan lom noge potpisao je novi, dugogodišnji ugovor s Arsenalom.

Ovaj 19-godišnjak zaigrao je 29 puta i postigao četiri pogotka za topnike prije nego što je njegova sezona naprasno okončana lomom tibije nakon grubog starta Shawcrossa iz Stoke Cityja.

- Svaki igrač želi biti u momčadi gdje se može igrati nogomet, a osjećam da je ovo način na koji se to radi. To je jedan od razloga zašto sam produžio ugovor - kazao je Ramsey.

- Mislim da i dalje mogu napredovati, a na pravom sam mjestu da u tome i uspijem. Imam veliku podršku trenera i momčad punu talentiranih igrača - rekao je Eduardov suigrač.

Iako neće biti potpuno oporavljen do početka sezone u kolovozu, u londonskom klubu očekuju kako će zaigrati do kraja godine. Detalji ugovora nisu poznati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije