Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Rakitićev suigrač uhićen zbog prijetnje pištoljem

Gary Medel
Reuters
17.06.2012.
u 12:59

U subotu je pušten iz pritvora, a sudac mu je zabranio da se u narednih godinu dana približava na manje od 200 metara udaljenosti osobi koja ga je prijavila

Rakitićev suigrač iz Seville Gary Medel uhićen je ovog vikenda u čileanskom gradu Santiagu. Razlog uhićenja jest nošenje vatrenog oružja u supermarketu. Medel se u supermarketu našao sa svojim prijateljem, a u policijskom izvješću spominje se i da je netko od spomenute dvojice ljudima prijetio pištoljem. Njihovi mediji piše da se dalje od prijetnje nije išlo te da se radi o bizarnom incidentu, ali da je Medel zadržan u pritovru.

U subotu je pušten iz pritvora, a sudac mu je zabranio da se u narednih godinu dana približava na manje od 200 metara udaljenosti osobi koja ga je prijavila.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije