Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanu se ne ide

Rakitića u Lokomotiv prodaje osuđeni predsjednik Seville

'18.06.2012., Gdanjsk, Poljska - Europsko nogometno prvenstvo Euro 2012. Skupina C, Hrvatska - Spanjolska. Andres Iniesta, Ivan Rakitic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
12.01.2013.
u 08:56

– Zaručnica mi je iz Seville, trebala bi roditi u srpnju, otvorili smo kafić-restoran i osjećam se kao da sam rođen u Sevilli

Ruski mediji ne prestaju tragati za informacijom da Ivana Rakitića Slaven Bilić želi u Lokomotivu.

– Ne mogu o tome baš previše govoriti. Imam ugovor, igrač sam Seville.

Je li u Sevillu došla službena ponuda iz Moskve?

– Na to vam pitanje ne mogu ja odgovoriti, to je pitanje za predsjednika Seville.

A je li vas zvao Slaven Bilić ili možda netko iz njegova stručnog stožera?

– Baš ste uporni... Kad toliko inzistirate, reći ću vam da me nitko nije zvao...

Kad ste prije dvije godine došli u Španjolsku, Sevilla je za vas platila odštetu od dva milijuna eura, ugovor vam traje do 2015. godine, a Lokomotiv Sevilli navodno nudi osam i pol milijuna eura.

Znano je da Sevilla nije više u idiličnoj financijskoj situaciji, može li klub odbiti takvu ponudu?

– Zaručnica mi je iz Seville, trebala bi roditi u srpnju, otvorili smo kafić-restoran i osjećam se kao da sam rođen u Sevilli.

A čovjek koji odlučuje o Raketi i prodaje ga jer klub je u financijskim problemima je predsjednik Seville Jose Maria del Nido. Koji je početkom prosinca 2011. godine osuđen je na sedam i pol godina zatvora, nakon što ga je sud u Malagi proglasio krivim za prijevaru, korupciju i pronevjeru u slučaju "Minutas"! Kaznena djela Del Nido je počinio između 1999. i 2003. godine, kad je bio odvjetnik za općinu Marbella. Tužitelj je zatražio 30 godina zatvora, ali sudac je Del Nida kaznio sa sedam i pol godina iza rešetaka.

Del Nido je, inače, predsjednik Seville od 2002. godine i u deset je godina s klubom osvojio šest trofeja – dva puta Uefin kup, zatim Uefin Superkup, dva puta Španjolski kup i Superkup.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije