Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poveo i obitelj

Rakitića krišom slikali u zrakoplovu, mediji digli uzbunu kada su otkrili kamo je putovao

Ivan Rakitić i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.07.2019.
u 21:05

Francuski klub još je prošloga ljeta htio hrvatskog reprezentativca

Ivan Rakitić krišom je u ponedjeljak poslijepodne fotografiran u zrakoplovu koji je letio za francusku prijestolnicu, Pariz. Nalazio se u društvu supruge Raquel Mauri i dviju kćeri, a španjolskim medijima nije dugo trebalo da objavu na Twitteru povežu s mogućim transferom u Paris Saint-Germain. 

Naime, francuski klub još je prošloga ljeta htio hrvatskog reprezentativca u svojim redovima, a otkako je poznato da Barcelona i PSG pregovaraju o povratku Neymara na Camp Nou, ponovo se zavrtjela ta priča.

Navodno je pariški div spreman pustiti Brazilca nazad redove Blaugrane, a posljednjih su dana španjolski mediji objavili informaciju da Barcelona uz gotovinu u suprotnom smjeru kani poslati i dvojicu igrača.

Upravo je iz tog razloga fotografija inspririala članke na španjolskim portalima, međutim novinar Mundo Deportiva iskreno je provukao i informaciju da Rakitiću to nije prvi puta da leti za Pariz, ali ne kako bi s nekim tamo pregovarao, već kako bi kćeri odveo u Disneyland.

Je li to bio povdo letu i ovaj put, doznat ćemo uskoro. Interesa za hrvatskim veznjakom u svakom slučaju ne manjka, pa tako više nije novost da su mu za petama milanski Inter i Manchester United.

Komentara 6

MA
MarkoRTF
22:11 02.07.2019.

ma zamisli on išao u pariz..a nije pitao novinare....

DU
Deleted user
22:33 02.07.2019.

I poveo svoju suprugu i kćerke bez odobrenja novinara. Koja drskost ovog milijunera...aaaa

Avatar Zgubider.
Zgubider.
22:43 02.07.2019.

Ma nije, išli su ljudi vidjet Eifelov toranj ;-). Super pogled za djecu odozgo…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije