Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Rakitić Ekskluzivni razgovor s našim reprezentativcem u Maxu

Rakitić za Max: Mamić me želio dovesti u Dinamo 2006.

\'16.06.2011. Selce, Ivan Rakitic hrvatski nogometni reprezentativac na oporavku je u klinici Terme Selce kod dr Vlaste Brozicevic. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL\'
Goran Kovacic/PIXSELL
27.06.2011.
u 20:00

U ekskluzivnom razgovoru za tjednik Max, naš reprezentativac Ivan Rakitić otkrio je nepoznate potankosti koje su utjecale na to da se odluči igrati za hrvatsku, a ne za švicarsku reprezentaciju.

U ekskluzivnom razgovoru za tjednik Max naš reprezentativac Ivan Rakitić otkrio je nepoznate potankosti koje su utjecale na to da se odluči igrati za hrvatsku, a ne za švicarsku reprezentaciju.

– Iako sam u jednom trenutku bio bliže odluci da igram za Švicarsku, jer nisam osjetio bliskost HNS-a, ipak je prevagnulo to što sam Hrvat i što sam odgojen u hrvatskom duhu. Otac Luka oduvijek je bio dinamovac, na zidu u dnevnoj sobi stoji Dinamova zastavica i kad sam odlučio igrati za Hrvatsku, pozvao sam roditelje u sobu da im priopćim odluku. Kad sam rekao da ću igrati za Hrvatsku, otac se rasplakao – rekao je Rakitić i dodao da ga je Zdravko Mamić još 2006. želio dovesti u Dinamo.

– Mamić je razgovarao s ocem Lukom, ali Basel nije želio ni čuti za moj odlazak, tek sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa švicarskim klubom.

Pričao je Rakitić o danima u Schalkeu, prijateljstvu s Mladenom Krstajićem, o prekrasnim danima u Sevilli:

– Nisam upoznao noćni život Andaluzije niti me to zanima. Došao sam igrati nogomet, za to sam plaćen, ne želim biti "seviljski brijač"...

Cijeli intervju možete pročitati u Maxu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije