Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan u Barci

Rakitić: Xavi i Iniesta su osvojili sve, od njih želim učiti

ivan rakitić
UESyndication/PIXSELL
28.10.2014.
u 08:40

- Sjećam se kad sam potpisao za Barcu, bio je to sjajan osjećaj, ostvarenje svih mojih snova. Kroz glavu mi je stalno prolazilo kako ću dijeliti svlačionicu s legendama,

Ivan Rakitić ovog je vikenda sudjelovao u svom prvom El Clasicu. Trener mu nije ukazao povjerenje od prve minute, ali dobio je svojih pola sata. No, Raketa svejedno uživa u Barci i svakodnevno uči.

- Sjećam se kad sam potpisao za Barcu, bio je to sjajan osjećaj, ostvarenje svih mojih snova. Kroz glavu mi je stalno prolazilo kako ću dijeliti svlačionicu s legendama, rekao je Rakitić za Uefu.

Pohvalio je suigrače i konkurente u veznom redu: Xavija, Busquetsa i Iniestu.

- Od njih želim učiti i želim napredovati, kao nogometaš i kao čovjek. Oni su osvojili sve i imaju mi što pokazati. Znam da imam još dosta toga za naučiti, a nogometaš može dodatno napredovati samo ako je sretan i ako se osjeća kao kod kuće. A tako je meni od prvog dana u Barci.

Pohvalio je i tenera Luisa Enriquea.

- On ima vrlo jasne ideje i spada među trenere koji paze na svaki detalj. Svi mi igrači moramo ga slijediti. Ja sam samo dio momčadi, a svi moramo biti pravi kako bi stvari funkcionirale.

>>Modrić najbolji veznjak španjolske lige, Rakitiću nagrada za fair-play

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istri
19:14 29.10.2014.

tako govori pravi covjek.bravo.

HL
HV_LAKI102
20:41 29.10.2014.

Zaboravio si spomenuti Mesija i Neimara,od njih ti gledaj da sta naucis.Gledao sam El Klasiko,moras se Ivane opustiti,u grcu si,pokazi im sta znas,igras kao Modric kad je tek dosao u Real, iako si vec dugo u Spaniji.Ovaj put si imaoao veliku sansu jer ekipi nije islo,trema,strah i oprez su ucinili svoje,steta,a tako sam se obradovao kad si usao u igru........bit ce jos EL Klasika!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije