Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Seville

Rakitić uoči Reala: Modrić je među najboljima, znam što sve može

'Sevilla's Ivan Rakitic (L) and Atletico Madrid's Gabriel Fernandez fight for the ball during their Spanish King's Cup semifinal second leg soccer match at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville
Reuters/Pixsell
28.10.2013.
u 13:25

- Lijepo je s pobjedom dočekati Real, ali mislim da zapravo nema pravog vremena za utakmicu protiv Reala

Ivan Rakitić ozbiljno je shvatio ulogu kapetana u Sevillu, ove sezone igra u vrhunskoj formi. Protiv Osasune je ponovno bio jedan od najboljih na terenu, prekrasnim pogotkom pomogao je svom klubu da dođe do pobjede (2:1). Bio mu je to sedmi gol ove sezone. U srijedu igra protiv Reala.

- Lijepo je s pobjedom dočekati Real, ali mislim da zapravo nema pravog vremena za utakmicu protiv Reala. Oni su jedna od najboljih svjetskih momčadi. Naš je posao da odigramo najbolje što možemo, da pokušamo Realu zakomplicirati život.

Susrest će se s kolegom iz reprezentacije Lukom Modrićem.

- Užitak je igrati protiv takvih majstora. Igrat ćemo protiv Cristiana Ronalda, najboljeg nogometaša na svijetu i protiv Luke Modrića, jednog od najboljih svjetskih veznjaka. Njega znam šest-sedam godina i jako sam dobro upoznat s onim što može napraviti na travnjaku. No, igrali smo s Barcelonom i napravili im dosta problema, nadam se da tako možemo i realu zaprijetiti.

>>Rakitić zabio, Badelj asistirao, ni Kelava nije zaustavio Romu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije