Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sevilla

Rakitić: Spahić me nije trebao braniti, sve sam riješio sam!

'01.03.2011, Primera Division, FC Sevilla - Sporting Gijon  v.l.  Ivan Rakitic (Sevilla FC) Miguel Angel De Las Cuevas Barbera (Real Sporting de Gijon)  Foto: HUEBNER/TEJEDOR'
'Foto Hübner'
04.05.2012.
u 19:42

Nije bilo nikakvog fizičkog sukoba. Rodriguezu sam samo kazao da, kao mladi igrač, mora poštivati hijerarhiju u momčadi. Trener me podržao - kazao je Rakitić

Raspisali su se španjolski mediji o incidentu koji se dogodio na Sevillinu treningu nakon poraza u gradskom derbiju od Betisa. Po jednoj verziji, u središtu je bio naš reprezentativac Ivan Rakitić koji se navodno fizički obračunao sa suigračem Davidom Omarom Rodriguezom. Prema napisima u Marci, Rakitić i Rodriguez razmijenili su nekoliko udaraca šakama. Nakon šaketanja, razdvojio ih je talijanski suigrač Tiberio Guarente uz pomoć pomoćnog trenera Victora Sancheza. Marca navodi da je time spriječen ozbiljniji fizički obračun. Tragom te informacije kontaktirali smo s Rakitićem.

– Ma nije bilo nikakvog fizičkog obračuna. Samo smo se porječkali nakon što sam mu, kao mlađem, zamjerio pristup na treningu. Njegovo je da sluša i poštiva hijerarhiju u momčadi – kazao je Rakitić.

Što je rekao trener i bojite li se kazne?

– Trener je stao na moju stranu. Ni on nije zadovoljan odnosom mlađih igrača prema poslu. Pogotovu nakon poraza od Betisa u gradskom derbiju. To je poljuljalo samopouzdanje momčadi. Ne bojim se kazne jer je neće ni biti. Sve smo riješili s trenerom u svlačionici. Nas dvojica pomirili smo se i nema nikakvih problema.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u subotu <<

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije