Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED OČIMA NAVIJAČA

Rakitić se potukao sa suigračem na treningu Seville!

Ivan Rakitić
Screenshot Marca
03.05.2012.
u 22:41

Pomoćni trener te jedan od suigrača navodno su su Rakitića i Deivida spriječili od žestokog fizičkog sukoba

Hrvatski veznjak u redovima Seville Ivan Rakitić, piše madridski list Marca, na današnjem se treningu fizički obračunao sa suigračem Davidom Omarom Rodriguezom ''Deividom''.  Do sukoba je navodno došlo dok su međusobno igrali, Rakitić je Deividu nešto dobacio, a ovaj nasrnuo na njega. Uslijedila je izmjena nekoliko udaraca šakama prije nego li ih je razdvojio suigrač Guarente i pomoćni trener Del Ama. Navodno je spriječen ozbiljan fizički sukob.

Sve to gledalo je 50ak navijača koji su unatoč kiši došli treneru Michelu izraziti nezadovoljstvo zbog domaćeg poraza od Betisa u srijedu.

Nije poznato kako će i hoće li klub kazniti izgrednike.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Topgen
Topgen
23:03 03.05.2012.

Konacno dobra vijest jer Raketa je previse korektan igrac.

OB
-obrisani-
11:03 04.05.2012.

E sad,da li je dobravijest neznam ,ali Raketa je stvarno jedan od korektnih igraca i bez povoda se sigurno nebi potukao sa suigracem niti protivnikom...Nedaj se da te lome Ivane...

CA
canon60
14:37 04.05.2012.

Tipicno za Spanjolce. Blizi se Euro 2012 i nase igrace treba na neki nacin onesposobiti - bilo fizicki bilo psioloski da na prvenstvu ne budu pravi. Nakon svjetskog prvenstva 1998 kupili su gotovo sve nase najbolje igrace koji su zadovoljni novcem uglavnom grijali klupu i vise nikad nisu postigli nista znacajno a mogucnosti su bile strasne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije