Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI U SEVILLU
Povratak na članak

Rakitić objasnio zašto je napustio reprezentaciju: 'Ovo je težak trenutak...'

Rakitić je početkom mjeseca otišao iz Barcelone, jer ona na njega više nije računala, pa se vratio u Sevillu gdje je već igrao od siječnja 2011. do srpnja 2014. i gdje je posljednju sezonu bio kapetan. Ondje je upoznao i svoju suprugu Raquel.

Komentari 28

TB
tomislav.bjelic
18:02 23.09.2020.

Ma jasno je da je otišao jer mu je bilo prenaporno a da Dalić nema sluha za to što bi po meni trebao imati. Pogledaj kako Zidane dozira Modrića, pusti ga da se malo odmori. Mislim da se Daliću sada već lagano muti, dok je dobio gotovu reprezentaciju, to je išlo, sada kada treba nešto gdje se traži rukopis, gubi se, od svjetskog na ovamo otišlo mu 6-7 standardnih reprezentativaca, u zenitu snage, nešto tu ne štima, preoholo on malo pristupa svemu tome, nije to klub, to je reprezentacija, nije to da jednog prodaš drugog kupiš, reprezentaciju čine igrači i moraju igrati najbolji i uvijek se mora naći rješenje da tako bude. Makne Rakitića, dovede Bradarića??? Meni bi Rakitić igrao na Euru pa makar ne igrao ništa između, čovjek je osvojio sve što se osvojiti može u nogometu.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:58 23.09.2020.

Rakitić objasnio zašto je napustio reprezentaciju: 'Ovo je težak trenutak jer napustio sam svoju Švajcarsku, izdao domovinu i tek sada sam shvatio da sam prodana duša i nisam pošten poput Marija Gavranovića.

VL
MA
MateBobanheroj
19:26 23.09.2020.

Da je Rakitić pristao igrati za Švicarsku, Švica bi kao i RH igrala neko finale. Jer sjetite se zadnja tri svjetska prvenstva, Švicarci su za dlaku ispadali od moćnijih repki. Točno im je trebao netko kao Rakitić da im da taj završni sjaj i dogura ih daleko.

VL
RE
RedTree
18:43 23.09.2020.

Realno lik s 32. godine je trebao odraditi ovo do Katara, onda vidjeti što dalje. Ako je istina da je tražio da igra Euro, a ne utakmice prije, to je sramota, znači Vlašić, Badelj i Rog bi trebali se trati za velika natjecanja, on doletjeti za euro samo. A iz Barcelone su ga tjerali na sve načine, a on jedva je otišao u voljenu Sevillu.

VL
TS
Tito sveti
18:42 23.09.2020.

Pa trebala bi bit domovina iznad svih a ne neki klub al ovo je samo prikaz o kakvoj je osobi rijec Moramo uzet u obzir da se kroz repku i probijao do tih veliki klubova Cudim se da ga nije sram uopce tako nesto reci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.