Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT ODUŠEVIO

Rakitić poručio suigraču: Nećemo valjda čekati 319 utakmica da opet zabiješ

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.04.2017.
u 10:54

- Imao je Pique pravo. Čitav stadion je htio da ga prepustim Mascheranu - istaknuo je Rakitić

- Pokušat ćemo pobijediti sve do kraja i nadati se da će Real negdje izgubiti bodove - rekao je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, nakon što je u trijumf Barcelone 7-1 nad Osasunom ugradio dvije asistencije i prepustio izvođenje kaznenog udarca Javieru Mascheranu kako bi Argentinac postigao svoj prvi pogodak u dresu katalonskog kluba.

- Htio sam pucati penal, no Gerard Piqué mi je rekao da ga prepustim Mascheranu, a predsjednika uvijek treba slušati - izjavio je 29-godišnji Rakitić komentirajući svoj potez. 

Igrači Barce od milja Piquea zovu 'presi', a nadimak je dobio otkako se počelo javno pričati o tome kako bi on jednog dana trebao zasjesti u predsjedničku fotelju katalonskog kluba. Rakitić je, pak, izvođač jedanaesteraca kada na travnjaku nisu Messi, Neymar i Suarez.

- Imao je Pique pravo. Čitav stadion je htio da ga prepustim Mascheranu - istaknuo je Rakitić koji je nakon utakmice objavio na društvenim mrežama fotografiju koja prikazuje kako je Argentinac zagrlio nakon što je zabio svoj prvi gol za Barcelonu.

- Čestitam ti na prvom golu. Nadam se da nećemo čekati idućih 319 utakmica za opet zabiješ - poručio mu je hrvatski nogometaš.

Javier Mascherano igra za Barcelonu od 2010. godine a prvi pogodak je zabio nakon što je za 'Blaugranu' odigrao 25.788 minuta.

Gotovo jednako uvjerljiv kao Barcelona u srijedu je bio i Real Madid, koji je slavio sa 6:2 na gostovanju kod Deportiva, pa četiri kola prije kraja prvenstva i jedni i drugi imaju po 78 bodova. Barcelona ima bolju gol-razliku i prednost u međusobnim dvobojima, no Real Madrid ima utakmicu manje, gostovanje kod desetoplasirane Celte Vigo.

- Mi moramo nastaviti raditi svoj posao, pobjeđivati, a vidjet ćemo što će biti - rekao je Rakitić.

Iduću utakmicu Barcelona igra u gostima kod gradskog suparnika Espanyola, devetoplasirane ekipe španjolskog prvenstva.

- Bit će teško jer oni imaju veliku želju pobijediti nas, ali i mi isto želimo trijumf. Nastojat ćemo pružiti svoj najbolji nogomet - rekao je.

Real Madrid igra kod kuće protiv Valencije koja se nalazi na 12. mjestu među 20 momčadi.

- Mi ćemo biti koncentrirani na sebe. Pokušat ćemo pobijediti sve do kraja i nadati se da će oni negdje izgubiti bodove - zaključio je Rakitić.

Barcelona do kraja igra još protiv Espanyola, Villarreala, Las Palmasa i Eibara. Real Madrid mora igrati protiv Valencije, Granade, Seville i Malage te zaostalu utakmicu protiv Celte. Barcelona brani naslov osvojen prošle sezone, dok je Real Madrid posljednji put bio prvak 2012.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije