Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK POBJEDE

Rakitić o produljenju ugovora: Predsjednik zna gdje živim

'Sevilla's Ivan Rakitic (R) is congratulated by Alvaro Negredo after scoring against Real Betis during their Spanish first division soccer match at Benito Villamarin stadium in Seville April 12, 2013
Reuters/Pixsell
26.09.2013.
u 09:16

Nakon što je s dva pogotka bio glavni režiser pobjede Seville, španjolski novinari upitali su Rakitića misli li produljiti ugovor

Ivan Rakitić bio je glavni režiser prve Sevilline prvenstvene pobjede. Tek u 6. kolu uspjela je njegova momčad uzeti tri boda i to pobjedom protiv Rayo Vallecana 4:1. Raketa je zabio prvi gol iz jedanaesterca u 17. minuti, a drugi iz slobodnog udarca s više od 25 metara u 53.

Nakon što su su se konačno barem malo odlijepili s dna prvenstvene ljestvice pa Sevilla sada ima pet bodova i 13. je u prvenstvu, Rakitić je ustvrdio.

- Sve sada izgleda lakše. Vjerujemo u našu kvalitetu, a ja mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Pokazali smo da smo jaki i ujedinjeni. Napravili smo dobar posao.

Hrvatski veznjak u dvije i pol godine u Sevilli postao je miljenik navijača, a odnedavno je imenovan kapetanom. Ugovor mu vrijedi do 2015., no čini se kako bi svi bili sretni da ga produlji.

- Predsjednik kluba zna gdje živim - šaljivo će Ivan na pitanje o produljenju.

>> Rakitić s dva gola vodio Sevillu do prve pobjede u Primeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije