Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Sevilli

Rakitić: Ne želim više ni jednu utakmicu biti na klupi

'Real Madrid\'s defender Raul Albiol (L) vies with Sevilla\'s Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) during the Spanish King\'s Cup (Copa del Rey) semifinal second-leg football match Real Madrid CF vs S
'DOMINIQUE FAGET'
21.08.2012.
u 13:46

– Naravno, nitko ne može znati što će se dogoditi do 31. kolovoza, ali sretan sam u Sevilli i želim ostati – kaže hrvatski reprezentativac.

Nakon pobjede njegove Seville u prvom kolu novoga španjolskog prvenstva nad Getafeom (2:1) s Ivanom Rakitićem razgovarao je španjolski list As. Hrvatski je veznjak odigrao 90 minuta, što je bila rijetkost prošle sezone, kad je od 36 nastupa u njih 17 ulazio s klupe, a u 12 je bio zamijenjen.

– Ne želim više ni minute biti na klupi! Znam što mogu i zašto sam došao u Sevillu. Osjećam se sjajno, nastavio sam s dobrom formom koju sam imao na Euru. Želim nastaviti raditi i napredovati – odlučan je hrvatski reprezentativac koji nije mogao izbjeći pitanje o odlasku iz Seville.

– Što se mene tiče, imam još ugovor na tri godine i sretan sam ovdje. No do 31. kolovoza može se dogoditi svašta. Ali zasad sam miran. Evo, moj brat, koji mi je i agent, igra se kod kuće s kćeri. Znači, nema novosti vezanih za odlazak – istaknuo je Raketa.

Ključne riječi

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije