Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SEVILLE:

Rakitić je primjer svima, bila je čast trenirati ga

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/ PIXSELL
17.06.2014.
u 15:42

– On je primjer na terenu i izvan njega. Želim zahvaliti Ivanu na njegovoj posvećenosti, profesionalizmu i seviljizmu. Hvala ti i sretno – napisao je Emery.

Ivan Rakitić u ponedjeljak je postao novi igrač Barcelone potpisavši s katalonskim divom ugovor na pet godina. Sevilla će od ovog transfera dobiti 20 milijuna eura odštete, ali to treneru Emeryju zasigurno neće moći nadomjestiti ulogu koju je Raketa imao u tom klubu. 

– Bila je čast trenirati igrača kao što je on. On je primjer na terenu i izvan njega. Želim zahvaliti Ivanu na njegovoj posvećenosti, profesionalizmu i seviljizmu. Hvala ti i sretno – napisao je trener Andalužana na svojoj web-stranici i dodao: 

– Ljudi odlaze, ali Sevilla će uvijek biti ovdje. Hrvat zaslužuje biti dio povijesti. Sevilla radi na pronalasku novog Rakitića. Želim dobrodošlicu dvojici mladih, gladnih igrača, Suarezu i Aleixu Vidalu.

Rakitić je u Sevilli od 2011. godine, u koju je stigao iz njemačkog Schalkea. Ove je sezone odveo momčad na vrh Europske lige, a u svim je natjecanjima postigao 15 golova uz 19 asistencija.

>> Rakitić potpisao za Barcelonu! Evo kako izgleda u dresu!
>> Rakitić - Hrvat je novi kralj Camp Noua, bit će "kapetan bez vrpce"!
>> Halilović: Dobrodošao, prijatelju! Lovren: Čestitam Rakitiću. Bravo, majstore!

Komentara 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:42 18.06.2014.

uzmite sad rebica ...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:32 18.06.2014.

Poštovani, prekršili ste pravilo broj 5 komentiranja na portalu Vecernji.hr. Sankcija za to je lakša opomena. Ukoliko unutar 7 dana dva puta prekršite pravila pod brojevima 3, 4, 5, 6, 7 i 8 komentiranje na portalu Vecernji.hr će Vam biti onemogućeno na 48 sati.

DS
ds
11:56 19.06.2014.

Egzodus,neznaš.Otac mu je slavonac,a majka Hrvatica iz Bosne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije