Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mundo Deportivo

Rakitić je navijače Barce uvjerio da je na SP-u bio loš zbog neprirodne pozicije

ivan rakitić
Press Association/PIXSELL
04.09.2014.
u 11:15

"Enrique je znao što mu je potrebno u veznom redu, a Rakitić mu daje posjed lopte, taktičku inteligenciju, okomitost, pokriva Danija Alvesa i daje ubrzanje igri"

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić svakim danom dobiva sve više pohvala na račun svojih igara u Barceloni. Odlične predstave nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a Raketa je zacementirao svoju poziciju u početnom sastavu, iako je bilo sumnji uoči njegova dolaska.

"Već u predsezoni je isključio glasove koji su se javljali i propitkivali mudrost njegova potpisivanja nakon što su ih zaslijepile igre na SP-u na kojem nije igrao na svojoj poziciji. No sada, nakon dvije službene utakmice, Rakitić ima glavnu ulogu u momčadi Luisa Enriquea", piše Mundo Deportivo.

U tekstu se navodi kako je Ivan sve oduševio, a stigao je za samo 18 milijuna eura, četiri puta manje nego što je Real platio Jamesa.

"Enrique je znao što mu je potrebno u veznom redu, a Rakitić mu daje posjed lopte, taktičku inteligenciju, okomitost, pokriva Danija Alvesa i daje ubrzanje igri. U tri i pol godine u Sevilli nikad nije imao više od 100 dodavanja na utakmici, a sada je s 226 dodavanja iz dvije utakmice vodeći u ligi. Njegove sposobnosti najbolja su vijest za Barcelonu u početku sezone", zaključak je teksta.

>>Rakitić ne dvoji: Messi je bolji od Ronalda, možda i najbolji u povijesti

Komentara 12

DI
didery
12:34 04.09.2014.

kovač odličan? haha vidli smo protiv meksika naši igrači nisu ništa krivi grupu smo morali proći

DI
didery
12:05 04.09.2014.

nadam se da će kovač doći do pameti pa staviti najboljeg hrvatskog igrača na njegovu poziciju

AK
akoz
12:45 04.09.2014.

Tko je ovdje lud? U Barceloni igra na prirodnoj pozicji zadnjeg veznog, a u repki je igrao na neprirodnoj poziciji zadnjeg veznog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije