Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan je oduševio

'Rakitić je izborio mjesto pokraj Inieste, on je vrijedna imovina Barce'

Ivan Rakitić
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
10.08.2014.
u 09:07

"Nije trebalo proći puno vremena da se Rakitić uklopi u sustav Barcelone i zaigra vrlo komforno. Hrvat se razumije sa suigračima i već sad se to isplaćuje"

Barcelona je u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici pobijedila Helsinki 6:0, a važnu ulogu imao je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. On je ušao u drugom dijelu, a upisao je dvije asistencije.

"Ulaskom Rakitića, Barcelona je dobila na protoku igre i kad su svi već izgledali umorno, on je to promijenio, rekao je španjolski komentator tijekom prijenosa utakmice.

No, nije ga samo on hvalio, hvale ga i navijači po forumima, kao i mediji. Poznati Bleacher Report piše kako se Ivan već sad nametnuo Enriqueu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

"Nije trebalo proći puno vremena da se Rakitić uklopi u sustav Barcelone i zaigra vrlo komforno. Hrvat se razumije sa suigračima i već sad se to isplaćuje", piše Bleacher pa dodaje:

"Protiv Helsinkija se lijepo moglo vidjeti kako Rakitić ima sposobnost preciznog dodavanja. Od prelijepe asistencije pa do konstantnih prolazaka kroz sredinu. Protivnici nisu imali odgovor za njega. Enrique se sad uvjerio što hrvatski nogometaš sve može i izvjesno je da će on zaigrati pokraj Inieste u veznom redu. Rakitićevo oko za ključna dodavanja, kao i ono što pruža u defenzivnom smislu, čine ga vrijednom imovinom Barcelone", stoji u zaključku.

>>Barcelona razmontirala prvaka Finske, a Rakitić dvaput asistirao

Komentara 12

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:27 10.08.2014.

Idemo Ivane, mozes ti to. Idemo ka vrhuncu kariere.

Avatar franioprvi
franioprvi
10:44 10.08.2014.

Ovo je sve zagrijavanje , pricekojmo prave stvari. Sretno Ivane .

Avatar rangojack
rangojack
11:05 10.08.2014.

Malo su im zenskaste te njihove trenirke..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije