Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio Chelseaju

Rakitić golčinom zahvalio treneru na kapetanskoj vrpci!

Ivan Rakitić i Neymar
Foto: DPA/Pixsell
1/5
23.07.2019.
u 14:36

Chelsea je u prijateljskoj utakmici u Saitami slavio s 2:1

Ivan Rakitić zabio je prekrasan pogodak u sudačkoj nadoknadi prijateljske utakmice protiv Chelseaja. Neobranjivo je pogodio s dvadesetak metara lijevi dio mreže vratara Arrizabalage, međutim nije uspio spasiti Barcelonu od poraza.

Chelsea je u prijateljskoj utakmici u Saitami slavio s 2:1, a momčad Franka Lamparda odigrala je odličnu utakmicu. Londonski je klub prema trijumfu u 34. minuti usmjerio Tammy Abraham.

Mladi engleski napadač sjurio se u šesnaesterac nakon pogreške u obrani Barcelone, a zatim je prekrasnom varkom izbacio vratara ter Stegena i proslijedio loptu mrežu.

Na 2:0 je u 81. minuti povećao Ross Barkley udarcem s ruba šesnaesterca, a do kraja je hrvatski reprezentativac, kojem je povjerena kapetanka vrpca, ublažio poraz katalonske momčadi.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je za Chelsea do 70. minute, dok je Ivan Rakitić u nastavku utakmice zamijenio Sergija Busquetsa.

Messi nije nastupio za Barcelonu, ali je zato debitirao Antoine Griezmann.

Chelsea sljedeću prijateljsku utakmicu igra protiv Readinga (28. srpnja), a Barcelonu dan ranije čeka Kobe.

 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
15:40 23.07.2019.

Nakon pisanja svih vaših "vrhunskih stručnjaka" Rakitić je još uvijek u Barceloni???? Na mogu vjerovati.

DR
Drmiha
17:16 23.07.2019.

Kud kapetan kuda još igraju u Hrvatskom dresu

SK
strogo kontrolirani vlakovi
23:19 23.07.2019.

Rakitić je sigurno jedan od samo trojice koji su zaslužili nositi kapetansku vrpcu Barcelone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije