Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUSTO NA VRHU BUNDESLIGE

Rakitić: Glupo primljeni golovi možda nam odnesu i naslov!

Ivan Rakitić
Reuters
11.04.2010.
u 12:39

– Ništa još nije gotovo, nema predaje! Iako je Bayern doista u opipljivoj prednosti, borit ćemo se do samoga kraja, do zadnje sekunde - kaže Rakitić.

Tužna je bila nedjelja u Gelsenkirchenu nakon Schalkeova poraza (2:4) u Hannoveru. Navijači Schalkea iz ovog izrazito nogometnog grada očekivali su pobjedu svojih miljenika, no trener Felix Magath i njegovi dečki nisu imali svoj dan.

Naš reprezentativac Ivan Rakitić igrao je dobro, zabio je i gol iz jedanaesterca za 2:2, no na kraju je morao pognute glave napustiti travnjak.

– Šteta, propustili smo veliku priliku, očekivao sam Bayernov propust u Leverkusenu, to se i dogodilo, ali mi smo naletjeli na minu. Da smo pobijedili, vratili bismo se na vrh! Ovako je Bayern povisio prednost, a najviše mi je žao što smo sami sebe pobijedili, glupo primljeni golovi možda su nam odnijeli i naslov – kazao je Rakitić.

Doista, Schalke je sam sebe pokopao u prvom dijelu, vratar Neuer mora prihvatiti velik dio krivnje.

– Ne treba sad tražiti krivca, nema koristi od toga. Jednostavno, nismo igrali kako znamo i možemo. Nakon što smo izjednačili na 2:2, očekivao sam da ćemo u zadnjih pola sata preokrenuti rezultat, ali nedostajalo nam je smirenosti.

Je li prvenstvo gotovo? Bayern ima dva velika boda prednosti?

– Ništa još nije gotovo, nema predaje! Iako je Bayern doista u opipljivoj prednosti, borit ćemo se do samoga kraja, do zadnje sekunde. Ali, nećemo biti razočarani ni drugim mjestom na ljestvici, nije sramota biti drugi, iza Bayerna. Klub će zaraditi dosta novca i izravno ćemo ući u Ligu prvaka, to je najvažnije – napominje Rakitić.

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:58 12.04.2010.

Pa Rakitić se uz igranje za kockaste navikao na razočarenja i neuspjehe tako da mu novi naslov prvaka za FC Bayern neče tako težko pasti..

GA
gafe
15:46 12.04.2010.

pa zato se izbornik Kek (ime tog velikog strucnjaka neznam, izvini Janez) moli Bogu da slovenska repka ne pobjedi ni jednu tekmu na SP u Africi. Zna da ce onda dobit po picki

DU
Deleted user
14:23 12.04.2010.

Samo da rakitic zadrzi dobru formu do svetskog prvenstva. on vam je jako bitan igrac, sa njim mozete do polufinala lagano stici! e .....opet sam zaboravio ... pa Hrvatska ne igra svetsko prvenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije