Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA PARTIJA

Rakitić dvostruki asistent u pobjedi Seville nad Granadom

Rakitić
Reuters/Pixsell
Autori: av/VLM, žj/VLM
28.01.2013.
u 23:10

I treći pogodak u uvjerljivoj 3:0 pobjedi "zakuhao" je Rakitić izvevši korner

Ivan Rakitić briljirao je u prvenstvenoj pobjedi Seville nad Granadom 3:0. Hrvatski veznjak asistirao je kod prva dva pogotka, prvo Kondogbiji u 32. minuti pa Negredu u 71., a kod trećeg pogotka kojeg je postigao Medel akcija je krenula u trenutku kad je Raketa izveo korner.  Iz igre je izašao u 82. minuti.

Sevilla je nakon 21 kola Primere 11. momčad ljestvice sa 26 bodova.

Darijo Srna igrao je 90 minuta u Šahtarovoj 1:0 pobjedi u prijateljskoj utakmici nad Rosenborgom. Eduardo da Silva ušao je u 68. minuti.

Nogometaši Gane i Malija izborili su četvrtfinale Afričkog kupa nacija. Mali je remizirao s Kongom (1:1), dok je Gana je svladala Niger 3:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije