Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimizam uoči Izraela
Povratak na članak

Rakitić: Bit će teško, ali vjerujem u sva tri boda

Ivan Rakitić pršti od optimizma: - Znam da neće biti lako, Izrael je jak, bit će to teška utakmica, ali idemo po pobjedu! Siguran sam da možemo dohvatiti sva tri boda.

Komentari 7

TO
Toni12345
16:52 06.10.2010.

Koji sminkerski komentar..... Stvarno mi nedostaje Niko Kovac...... On je bio barem nogometas sa karakterom.... A ne ove placipicke..... Za to je sve Bilic kriv.... Ne mozes biti trener i prijatelj sa igracima. Ili si prvi ili nisi vise trener @rakiticu Nismo u Crkvi da vjerujemo..... Ili pobjeda ili te vise nema u momcadi.....

VL
OB
-obrisani-
17:10 06.10.2010.

Rakitić: Bit će teško na pošten način to dobiti, ali vjerujem u sva tri boda na neku fintu, prevaru ili kako hrvati vole reči da se snađeš nekako..

VL
FC
fcod
17:16 06.10.2010.

Tko o čemu, Janez o poštenju!? Pa u sloveniji je ucjenivanje obavezni predmet i na maloj i na velikoj maturi, a većina slovenaca i na faksu usavrešava ucjenivanje jer od toga kasnije i žive!

VL
OB
-obrisani-
17:23 06.10.2010.

djtcro..... A tko si ti .... Kojim pravom ti se.....es po igracima i repki.... Pokazi sam sto mozes , onda se javi ... *.................ero......nja... :-))....il si prvi ili vise nisi trener..... Ovo je za upisa...........i se.... Neko ko nista nijenije postigau u zivotu kaki ovdje po forumu... :-))

VL
OB
-obrisani-
17:29 06.10.2010.

Do prije cetiri godine nijedna reprezentacija nije pobjedila Izrael kod kuce ,ali mi sa Bilicem .... Kako se sve zaboravlja...

VL
TO
Toni12345
17:39 06.10.2010.

@luena 1 A tko si ti da mi usporavas kritiziranje igraca? Nasi igraci su kvalitetni, ali na psihi bi trebali malo proraditi.

VL
OB
-obrisani-
17:52 06.10.2010.

djtcro.....Najobicniji navijac kao i ti ....Kad ti i ja budemo bolji od nasih igraca.onda ih mozes kritizirat.... Ovako ostavi se sranja.... Kazem ti onako kako je ... i sad reci mi koja reprezentacija je prije Hrvatske pobjedila Izrael kod kuce.... Nijedna... !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.