Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gelsenkrichen

Ragnick: Autsajderi smo protiv Manchester Uniteda

'Schalke\'s Spanish striker Raul (C) celebrates winning with fans after the UEFA Champions League quarter final, second leg football match Schalke 04 vs Inter Milan in Gelsenkirchen, western Germany o
'PATRIK STOLLARZ'
14.04.2011.
u 10:43

Raul Gonzales sinoć je doveo Schalke u vodstvo u 45. minuti. Bio mu je to 71. pogodak u prestižnom europskom natjecanju

Baš kako se i očekivalo, nogometaši Schalkea lako su premostili prepreku u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Momčad Ralfa Rangnicka sa 2:1 je svladala Inter, a nakon pobjede u Milanu (5:2) u prvoj utakmici nije ni bilo dvojbe.

U polufinalu najprestižnijeg klupskog natjecanja snage će odmjeriti s Manchester Unitedom. Junak navijača Schalkea i sinoć je bio španjolski napadač Raul Gonzales koji je goste iz Milana načeo u 45. minuti. Bio mu je to 71. pogodak u Ligi prvaka; podsjetimo u Milanu je zabio za 3:2.

- Ovo je veličanstvena pobjeda - kazao je Clemens Toennies, Schalkeov predsjednik koji je prošlog mjeseca dao otkaz Felixu Magathu.

Bila je to četvrta uzastopna Ragnickova pobjeda, a u potencijal njegove momčadi uživo se s tribina uvjerio i Alex Ferguson.

- Protiv Manchestera smo autsajderi, no ako nam se sve posloži, ništa nije nemoguće - kazao je zadovoljni Ragnick.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:09 14.04.2011.

Ragnick: Autsajderi smo protiv Manchester Uniteda ali austsajderi su bili i Ukrajinci protiv Hrvata i Slovenci protiv Rusa u World Cup 2010 kvalifikacijama a zna se ko se na kraju veselio a ko je potišteno i tmurno ostao doma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije