Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Makarskoj

Ragbijaši protiv Malte počinju kvalifikacije za SP

Ragbi
Večernji list | rugby.hr
26.10.2012.
u 18:53

Kao pojačanja iz Novog Zelanda, Australije i SAD-a došli su Ožić, Pervan, Vinac, Misa, Ayoub i Dražina

Hrvatski ragbijaši u subotu u Makarskoj (14 sati) počinju novu sezonu u skupini 2A Europskog kupa nacija, a to je ovaj put i početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.  Suparnik je Malta. Pored igrača koji nastupaju u prvenstvu Hrvatske izborničkom dvojcu (Paul Vegar i Milan Jelavić) na raspolaganju će biti i Ožić, Pervan, Vinac i Misa (svi NZ), te Ayoub (Australija) i Dražina (SAD).

Odabrani igrači pored zajedničkog trenažnog procesa imali su priliku svoje vještine i mogućnosti pokazati izbornicima na dvjema pripremnim utakmicama, Sjever – Jug 13. 10. u Zagrebu, te Slovenija – Hrvatska 20. 10. u Ljubljani. U kampu reprezentacije vlada optimizam i svi s nestrpljenjem iščekuju susret s Maltom u subotu. Stručni stožer na pripreme je pozvao i trenere ragbijaških klubova u regiji Dalmacija kako bi im omogućili direktan uvid u program priprema i pokazali kako vježbama i organizacijom treninga doći do željenih ciljeva u stvaranju igre, taktike, smjerova kretanja.

Prilika je to domaćim trenerima da upoznaju najnovije metode rada koje se primjenjuju u vrhunskim ragbijaškim momčadima.

Nadamo se da će novi ciklus utakmica reprezentacije početi uz pun gradski stadion u Makarskoj te dobru igru i pobjedu naše reprezentacije.

Uoči utakmice u subotu ujutro bit će organizirana svečana skupština Hrvatskog ragbijaškog saveza povodom 50. obljetnice djelovanja. Skupština će se održati u prostorijama Gradske sportske dvorane u Makarskoj s početkom u 10 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije