Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTUPA SLJEDEĆI TJEDAN

Rafael Nadal sanirao ozljedu

Rafael Nadal
Reuters
30.09.2009.
u 19:45

Drugi najbolji tenisač ATP ljestvice, Španjolac Rafael Nadal, oporavio se od ozljede trbušnog zida i bit će spreman za nastup u finalu Davisova kupa protiv Češke u prosincu.

Nadal je putem e-maila javio Španjolskom teniskom savezu da su posljednje pretrage u Barceloni pokazale da je njegova ozljeda sanirana.

Španjolski tenisač nije nastupao od poraza u polufinalu US Opena od kasnijeg pobjednika Juana Martina del Potra, a radi ozljede otkazao je nastup i u polufinalu Davisova kupa protiv Izraela.

Nadal planira nastupiti sljedećeg tjedna na China Openu u Pekingu, a potom i na turnirima u Šangaju, Parizu te na velikoj završnici sezone, Mastersu u Londonu.

Nadal je u međuvremenu također izrazio podršku Madridu u organizaciji Olimpijskih igara 2016. godine. Međunarodni olimpijski odbor (IOC) ime će grada pobjednika između Madrida, Rio de Janeira, Chicaga i Tokija objaviti u petak u Kopenhagenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije