Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardinalne greške

Rafa Benitez već je izbačen iz Kraljeva kupa

Rafa Benitez
Foto: REUTERS/Rebecca Naden
1/5
03.12.2015.
u 11:06

– Žalit ćemo se, koliko god nas to boljelo, jer je Real Madrid nama prijateljski klub, poručio je predsjednik Cadiza

Madridski Real u prvoj utakmici šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja u gostima je pobijedio Cadiz sa 3:1, ali bi mogao biti izbačen iz natjecanja. Naime, za gostujuću momčad nastupio je Denis Čerišev, a navodno nije smio nastupiti jer je od lani imao suspenziju zbog žutih kartona zarađenih u vrijeme igranja za Villarreal.

Tako bi Rafa Benitez mogao dobiti novu "pljusku". Nakon teškog poraza od Barcelone usred Madrida, mogao bi biti izbačen u ranoj fazi kupa.

– Žalit ćemo se, koliko god nas to boljelo, jer je Real Madrid nama prijateljski klub – poručio je predsjednik Cadiza.

A Benitezu to ne bi bilo prvi put da je izbačen iz Kraljeva kupa, već mu se to dogodilo u sezoni 2001./2002.kada je vodio Valenciju. Benitez je u spomenutoj sezoni, u utakmici protiv Novelde, na travnjak izveo četvoricu stranaca, iako je tada bilo dozvoljeno igrati samo s trojicom. Valencia se žalila na odluku Španjolskog nogometnog saveza, no uzaludno.

>>Real Madrid uvjerljivo slavio u Cadizu, ali zbog nevjerojatnog propusta prijeti mu izbacivanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije