Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona kod Fenera

Radulović: Svog novca javno ću se odreći za spas kluba

\'13.10.2010., KC Drazen Petrovic, Zagreb - 2. kolo ABA NLB Liga izmedju KK Cibona i Siroki TT Kabeli. Trener Cibone Zdravko Radulovic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
01.12.2010.
u 10:12

Spahija: Žao mi je Cibone jer ona ne može sportski nikamo dok se ne riješi političko-financijska problematika oko kluba

I dok su vukovi prije mjesec dana protiv Fenerbahçea bili vrlo blizu pobjede, ovaj su put na noge istanbulskoj momčadi otišli kao veliki autsajderi, jedina momčad bez pobjede u Euroligi.

– Cibosi rade u nemogućim uvjetima. Ne može ih se korektno sportski vrednovati dok se sve ovo oko njih događa – kazuje Neven Spahija, trener Fenerbahçea.

Spahija je izrazito zadovoljan Hrvatima u svom sastavu. Ukić i Tomas sjajno su se uklopili u njegov sustav igre i bit će i večeras (19.15) dio stroja koji će pokušati samljeti vukove.

A oni će pak biti krhki. Pašalić je otputovao s temperaturom, Radošević je opet dobio injekciju zbog spazme leđne muskulature. Igrač s najvećom minutažom u Euroligi se oporavio (Stipčević), a najbolji strijelac Eurolige (Bogdanović) je zdrav, ali na izmaku snaga.

– Nama je najveći problem što već 20 dana zbog ozljeda nismo imali pravi trening. Osim toga, zbog neprimanja plaće neki moji igrači imaju i egzistencijalnih problema. Nadam se da će Grad u idućih 10 dana nešto poduzeti. Od prvog dana mislim da ovo ne možemo riješiti bez gradonačelnika Bandića. Neka kaže tko sve treba otići, i ja ću ako treba – kazao je Cibonin trener Zdravko Radulović i dodao:

– Ako je Cibonin dug prema meni problem, onda ću ga se javno odreći i Cibona neće biti u problemima.

Komentara 1

CR
Crvenokosi
14:44 01.12.2010.

Bravo Radulovicu.Tko poznaje Radulovica zna da se radi o vrlo postenom i dobrom covjeku.Ali Radulovicu nemoj se odreci svog novca jer pljackasi su i tebe opljackali.Tipovi tipa Novosel i Milicevic su koristili bankomat zvani Cibona i nije ih bilo briga da tebi vrate dug vec su samo trpali u đep svojima bez imalo samilosti prema drugima.Tko god poznaje Novosela zna da se radi o vrlo gramzivom i arogantnom covjeku a nadasve egoisticnom i zasto bi ti Radulovicu ostao bez novca a oni natrpali svoju kesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije