Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB liga, 6. kolo

Radulović se nada da je Siena bila samo loša epizoda

Zdravko Radulović
Sanjin Strukić/PIXSELL
06.11.2010.
u 11:39

Cibona danas ugošćuje Nymburk (17), a košarkaši Zagreba gostuju u Pioniru kod Partizana (19.30).

Cibonin trener Zdravko Radulović jučer je kazao da su si novinari pustili mašti na volju s teorijama zavjere oko glavnih igrača prve momčadi i da očekuje da već danas protiv Nymburka (17) Bogdanović i Radošević budu energični i učinkoviti nositelji igre.

– Nisam zapamtio imena njihovih igrača, no znam kako igraju. Puno šutiraju iz dotrčavanja, s brzim "pick and rollom". Dakle, moramo se brzo vraćati, a očekujem da ćemo iskoristiti našu prednost u napadačkom skoku. U 20 dana odigrali smo osam utakmica, pa će nam pet dana za pripremu euroligaške utakmice sa Choletom dobro doći – kazao je Radulović.

Zagreb je otputovao u Beograd na megdan Partizanu (19.30) bez ozlijeđenih Amerikanaca. I dok se Renfroe u ponedjeljak vraća treninzima, Daniels je na izlaznim vratima. Štoviše, za njega su već pronašli američku zamjenu, no čekaju da završi posao vezan uz razlaz.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
belizar
12:15 06.11.2010.

ajmo dečki, samo hrabro, vidimo se danas u 17h u draženovom domu! uopće ne sumnjam da ćete \'pojesti\' čehe! bojanu i leonu je dobro došao odmor pa će danas sigurno opet biti na nivou! p.s. zagreb nema šanse protiv ranjenog partizana. iako imaju dobre igrače..nisu nikad bili veliki klub, niti će ikad biti (kao ni cedevita)! iz zagreba je to samo cibona!

ZU
zuba
13:07 06.11.2010.

ee belizare svaka ti je njegoseva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije