Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaš godine

Radulović: Dolaskom Spahije u Fener, Ukić se opet poboljšao

Roko Leni Ukić
Željko Lukunić/Pixsell
29.12.2010.
u 14:00

- Ciboni treba još jedan razigravač. To nam je jako bitan igrač, moramo biti strpljivi, ne smijemo pogriješiti.

Uza Stipčevića, Cibona treba još jednog razigravača, brzanca koji bi mogao razigrati suigrače. Sportsko vodstvo kluba potencijalno pojačanje vidi u Jerryju Johnsonu (183 cm, 28) iz Lietuvos Rytasa. Trenera Zdravka Radulovića zabrinjava njegovo zdravlje:

– Razmišljamo o Johnsonu, kao i o još nekoliko igrača. Johnsonu je nedostatak što se još oporavlja od ozljede, a mi želimo zdravog igrača kojeg nećemo morati čekati. To nam je bitno igračko mjesto s kojim bismo, uz oporavak Rozića, mogli biti opet vrlo jaka momčad.

Radulović za košarkaša godine smatra Roka Ukića.

– Roko ima odlične klupske rezultate, prvi je razigravač reprezentacije, momak koji živi za sport i to cijenim. Dolaskom Spahije u Fener Ukić se igrački još poboljšao.

Bodove između drugog i četvrtog mjesta, Radulović je podijelio svojim igračima.

–- Ti su momci morali odrastati preko noći. Nakon dužeg vremena pojavio se španer poput Bogdanovića, igrača koji će odlučivati u velikim utakmicama. Radošević je igrač nevjerojatnih mogućnosti na poziciji krilnog centra, budućnost reprezentacije. Nisam dugo vidio motoričnijeg igrača. Kad nauči igrati leđima košu, odlučivat će o medaljama. Leon je izvrstan i u obrani, NBA potencijal. Zubčić je igrač u rangu te dvojice, ako ne i ispred njih u nekim stvarima. Ljudi će se u to tek uvjeriti. Šuter je bez respekta, dobar u kontri, s 212 cm solidan u igri leđima okrenut košu.

Zbog mladih, kaže, nepravedno je bivšeg cibosa Tomasa gurnuo dolje. – Lani je vukao Cibonu do trofeja, igra u obrani i napadu. Uz Tomića, ta je petorka budućnost reprezentacije – ističe Radulović.

Komentara 2

BE
belizar
14:09 29.12.2010.

još kad bi ih ti radule znao uigrati, kako spada (leona, zubu i bojana), možda bi cibona imala i koju pobjedu više ove sezone!

BE
belizar
14:14 29.12.2010.

ma koji jery johnson.....ako ne možete dovesti kvalitetnog igrača, nemojte uopće trošiti NAŠE novce, građana grada zagreba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije