Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na svoj stadion
Povratak na članak

Radovi na Poljudu napokon gotovi, premijera travnjaka protiv Lokomotive

Bili su to prvi ozbiljniji zahvati još od same izgradnje stadiona Poljud, a promijenjeni su svi drenažni slojevi kao i kompletni travnjak

Komentari 4

Avatar mihic
mihic
11:22 12.10.2014.

Nisu to prvi veći radovi na poljudu, npr. krajem 90ih su promenjene sve stolice i sjever je dobio stolice tako manje laprdanja i prepisivanja sa drugih portala. A koliko znam nedavno su se od transfera Andrijasevica u Dinamo kupili i i čitači karata, valjda i to spada u investicije

VL
DU
Deleted user
15:31 12.10.2014.

Krasno sve kao u bajci. Ma sve je naj,naj,naj,naj. Atmosfera ,karusel,čudo toga nema nigdi na svitu. Tek trava nova, najnovija na svitu. Di to ima samo u Dalmaciji.

VL
RP
rade.pranjic
15:38 12.10.2014.

Cestitam Bili. Prva utakmica na novom travnjaku I pobijeda Lokomotive. Novi travnjak - stara uprava , stari problem. Naprijed Lokosi.

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
19:46 12.10.2014.

Evo nama naše mušterije. Lijepo ćemo je ugostiti i otpratiti. PS. Tomo, budi malo tiši jer neće biti navijača, ali kamere će biti upaljene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.