Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE LEGENDE

Emotivni Dino Rađa slavi Kukočev ulazak u Kuću slavnih: Probajte ne pustiti suzu...

Facebook/TS Auris
16.05.2021.
u 22:00

- Konačno je došao i taj dan koji je, inače, bio neizbježan.

Dino Rađa ušao je u Kuću slavnih tri godine prije Tonija Kukoča. Prijatelja kojeg zna praktički cijeli život, prijatelja s kojim je toliko prošao. Naravno da je presretan što su obojica upisana u povijest, što su obojica dobila neizbrisivo priznanje. Zbog kojeg sve sjeda na svoje mjesto.

- Tko bi rekao da će ova dva klinca sa slike završiti skupa u HOF. Kad smo došli skupa u dvoranu na prve treninge kladim se da nitko pet para ne bi stavio na nas. Dobrodošao u klub - napisao je na svom Facebook profilu Rađa i nastavio:

- Konačno je došao i taj dan koji je, inače, bio neizbježan. Meni osobno neizmjerno drago i usput jako emotivno. Konačna potvrda jedne genijalnosti i točka na i jedne veličanstvene karijere. Uz to još jedna potvrda jedne velike generacije koja je promijenila tijek svjetske košarke na više načina.

Potom se prisjetio generacije koja se uistinu jednom rađa:

- Generacije gdje su divovi od dva i pol metra znali i driblati i šutirati van reketa, a bili u kontri brži od većine bekova. Generacije koja je prisilila Amerikance da pošalju "Dream Team" na svjetska prvenstva i olimpijske igre. Nadam se da će se još neki od nas pridružiti u Springfieldu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

FR
fraca
19:39 18.05.2021.

Ma jedno je Dino, a nešto skroz drugo Toni.

Avatar Bani
Bani
11:54 17.05.2021.

Jugo skola kosarke...

PS
popevke sAm slagal
22:37 16.05.2021.

Iskreno hvala autoru članka što nam je proveo tekst ovog nepristojno nepismenog tikvana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije