Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra atmosfera u kampu

Rađa i Ukić zasvirali s bendom, Žižić neugodno iznenadio izbornika

Petrović i Ukić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
11.06.2016.
u 08:22

Uz reprezentativce je još jedna hrvatska košarkaška legenda, Stojko Vranković, a uskoro će na pripreme svratiti i treći legendarni član Stručnog savjeta Toni Kukoč.

Da je atmosfera u reprezentativnom kampu u Svetom Martinu odlična svjedoči i zajednički glazbeni nastup kapetana reprezentacije Roka Ukića i predsjednika Stručnog savjeta reprezentacije Dina Rađe. Ukić je nastupio za bubnjevima, a Rađa s gitarom u ruci.

- Kad smo krenuli pronaći mjesto gdje možemo gledati četvrtu utakmicu finala talijanskog doigravanja, Roko i ja smo naletjeli na lokal u kojem svira živi bend. Kako je za taj bend svirao jedan momak s kojim sam ja svirao na nekoj motorijadi, nagovorio nas je da i mi zasviramo. Odsvirali smo par stvari, među njima i "Highway to Hell" od skupine AC/DC, "Ružu Hrvatsku" od Prljavog Kazališta, "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac" od Bijelog Dugmeta i "Proud Mary" od Tine Turner. U publici imali smo i reprezentativce, vidio sam Bogdanovića i Kraljevića, a nakon nekog kraćeg vremena napunio se i loka - prepričao nam je Dino Rađa dodavši da je zadovoljan kako se radi.

Uz reprezentativce je još jedna hrvatska košarkaška legenda, Stojko Vranković, a uskoro će na pripreme svratiti i treći legendarni član Stručnog savjeta Toni Kukoč.

Inače, nakon što je mladi Cibonin centar Ante Toni Žižić zaigrao u jednoj od utakmica na Adidasovom NBA kampu u Trevisu, priopćenjem se oglasio hrvatski košarkaški izbornik Aleksandar Petrović kojeg je ta vijest neugodno iznenadila:

- Naravno da sam iznenađen. Znao sam da Ante treba otići na taj kamp, odnosno bilo je dogovoreno da ode obaviti razgovore, dati intervjue.... No, nisam očekivao i da će zaigrati s obzirom na to da mu je ozljeda zadavala dosta problema u finalnoj seriji Prvenstva Hrvatske. Vidjet ćemo sada kad se vrati što i kako u tom kontekstu, ali pretpostavljam da ga je ponio adrenalin, kao i sama atmosfera tamo, vezana uz taj nadolazeći draft. U svakom slučaju, neugodno sam iznenađen da je stupio na teren - kazao je Petrović koji je zbog ozljede Žižića oslobodio od dijela priprema i pozvao centra Zadra Kraljevića.

Komentara 2

Avatar links
links
11:31 11.06.2016.

aca je iznanadjen što mu njegov intimus iz serbije radi iza ledja.... cirkusant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije